MISTER WINGS

MISTER WINGS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 84 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mister Wings. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 22:50 They delivered my food on time, however my order was completely wrong. Despite having the receipt attached with all the specifics, there was no coated wings (which you pay extra for) BBQ sauce or cheese on the fries...
17 jun 2022 om 2:12 Delicious food Excellent thuisbezorgd with ONA& McKenzy
13 jun 2022 om 10:58 Bezorger (AK) was er snel Eten was warm
11 jun 2022 om 18:25 Delivery guy was super nice and sweet. Food was delicious. Definitely going to order here again.
11 jun 2022 om 5:48 Eten was prima. Bezorger (AK) was erg aardig. Prettig gesprek met hem gehad. Ik ga de volgende keer weer bestellen.
9 jun 2022 om 22:45 Top bezorgster was er nee erg beleefd eten was lekker
9 jun 2022 om 10:47 Dikke vijf sterren voor de bezorgster! Ik vond de prijs / hoeveelheid verhouding niet in goed; ik had meer verwacht! Desalniettemin: prima friet. De vega snacks waren goed! Would order again :)
4 jun 2022 om 23:50 Excellent
30 mei 2022 om 21:47 Hele goede bezorging, nog even een kort grappig gesprekje gehad met Jairo. Keep up the good work
30 mei 2022 om 18:27 Goed eten en vriendelijke bezorger!
26 mei 2022 om 4:54 de bezorger was extreem snel en een aardige persoon, ben helaas zijn naam vergeten begint met een A ofsoo. the wings was goed warm en vingerlicking lekker.
21 mei 2022 om 3:28 Eten was lekker. Op tijd bezorgd. De bezorger AK was super behulpzaam met het beantwoorden van mijn vragen. Zeker een aanrader